What if there were miracles?

23:12:16 | 2008-09-30
Kraftlös - ordet beskriver mitt humör och mående till punkt och pricka idag.
Dagen, personer, och nyheter var bara groteska idag. Och till råga på allt ser jag ut som ett jävla missfoster. Jag vill bara få bort smärtan, blodet och det blåa runt ögat. Trött på skiten, en dag räckte, tusen blickar räckte.
Det är en vit lögn, bara en, och den räddar oss från sanningen.

Jag hoppas så innerligt att en förändring vore möjlig,
 en stående förändring, en vändning på denna onda cirkel.
Hur hårt man än önskar, eller frågar sig,
- så existerar inte mirakel.

Ett öga rött

00:19:37 | 2008-09-30
Precis som rubriken lyder och precis som filmen (Och boken!) heter:
(Och ja, jag vet att jag ser smått läskig ut)Dagen började tveksamt. Jag vaknade, såg mig själv och ville bara gå och lägga mig igen. Visserligen hade svullnaden gått ner och så, men det hade blivit ordentligt blått under, så nu ser det ut mer som en blåtira. Efter en del övervägande och tre ton foundation bestämde jag mig för att iaf gå till skolan.
Dagen blev lite underhållande ändå. Alla pekade ut mig, blev äcklade/skrämda och var tvungna att uppmärksamma mitt öga när jag försökte gömma mig. Och ja, nämnde jag att mitt öga finns på sisådär trettioåtta ställen flytandes runt på nätet? Skitkul, verkligen. Tack alla gullungar, tack så mycket, verkligen.

Och just det klassfotot blev taget, trots allting. Fotografen "ursäktigade" mig pga. ögat, så jag fick stå som jag ville - alltså med röda ögat från kameran. Får väl hoppas på att rödheten inte syns upptryckt i skolkatalogen.

Ska återgå till att låtsas bli förolämpad av Fillepille nu, haha.

Skolfotografering imorgon

22:41:10 | 2008-09-28
Sitter här och kollar igenom de dagliga bloggarna, och småsnackar på msn. Den vanliga ångesten inför skolfotot har kommit för att hemsöka mig. Jag överväger att skippa den, pga. ögat. Det ser helt hemskt ut, fast svullnaden har gått ner ganska rejält. Vi får se hur det ser ut imorgon bitti.

Klickade in på en blogg om en ung mamma, hon hade precis fyllt fjorton samma månad som hon fick barn. Jag undrar om det inte är enklare än att vara setxton och få barn? Då söker man ju sin identitet och vad man vill göra med sitt liv, mer än när man är fjorton. Jag påstår inte att det skulle vara enkelt, för det kan det verkligen inte vara. Utan bara att man befinner sig i så olika stadier. Jag tror inte det finns en specifik ålder för när man är mogen för barn. Jag tror att mognaden kommer när barnet kommer. - När man ser det.

Dags för mig att hälla upp lite cola och slänga mig på soffan för att glo på lite tv.  Och ja, jag älskar cola.

So typical.

12:15:05 | 2008-09-28
Jag har nu under några dagar haft ont i vänstra ögat. Typ känt ett tryck, precis som när man har feber. Och på morgonen, speciellt, så har det varit uppsvullet. Men har inte tänkt att det varit något speciellt. Och så igårkväll när jag ska tvätta facet så ser jag något rött längst ner i det synliga fältet av ögongloben, och när jag kollar nogare så ser jag att hela "under ögonlocket" är helt rött. Alltså jag menar helt rött - HELT BLODIGT/INFEKTERAT.  Hur fan kan man inte märka det? Imorse hade det spridit sig ännu mer inåt. Näej, det är ju bara så typsikt. Dagarna innan skolfotot drabbas man alltid.

Jag ska börja läsa lite ur "Flickan som lekte med elden", uppföljaren till Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor", eftersom vi är tvugna att läsa en bok. Jag är inte så duktig på att läsa om jag inte hittar en bra bok, låter mig liksom lätt distraheras av annat, och "Män som hatar kvinnor" fastnade jag  för, och läste faktiskt ut.
Så jag hoppas bara den är lika bra, annars blir jag besviken.

The time was right

22:01:26 | 2008-09-27
Det var dags att ta mig i kragen och fixa ihop kodmallarna lite grand, Headern och finjusteringar får vänta. Det var flera månader jag höll på med html-koder sist, så det var inte lika lätt den här gången. Speciellt inte för mig med minnet av en senil sjuttioåring.
Ja, allt detta då för att komma igång med skrivandet igen. Jag hade ju en blogg på samma adress för ett antal månader sedan, men med brist på tid, energi och entusiasm ( Och kanske vett i skallen? ) så raderade jag den. Dumt drag? Ja, det tycker jag med.
Nu ska jag gå och chillerilla med min far, och kolla på sing a long.

RSS 2.0