Home

23:53:57 | 2008-10-31
Två timmars färd genom Norge fick mig att uppskatta deras natur. Bergigt, och underbart, snöigt vitt. Dock insåg jag redan när jag kom ut i första gången att mina nätta tygskor skulle förlora matchen mot snön, utan tvivel.
Berättar om själva kursen och alla upptåg när jag är utvilad. Det blir bäst så.

Var iaf hemma runt halv tio. - Dötrött. Satt vid datorn och uppdaterade mig lite och tog en längre, superskön, varm dusch. Och nu sitter jag här, helt redo för att gosa med kudden. Dock har jag ingen i min säng, damn. Där sprack min fina poesi. Sängen kallar oavsett. Tudelu.

Tonight's the night

22:05:43 | 2008-10-30

Strossar runt på hotellet i Norge med Tina och Bellsi nu. Vi kommer førmodligen bli lite halvt crazy och irritera skiten ut resten gæsterna.

Hemma runt åtta imorgon, berættar småsmask då. Tjingeling!


Fly baby, fly away

23:58:17 | 2008-10-29
Tjena! Nu sitter jag här på Döbelsgatan med Amanda. Bjöd in mig själv att sova här med tanke på den obekväma tiden på dygnet vi ska fara till Norge. Ska väl upp någon gång efter fyra tror jag, typ tjugo över. Sedan knallar jag ner till centralen till fem. Sitter och råtaggar Izabelle via telefon just nu. Var duktig och lyckades väcka henne, och sitter nu och är så gulligt trevlig och fortsätter hålla henne vaken.

Folkrejsandet blir det inget av, till min större besvikelse. Eftersom jag ska till Norge så blir bilen inte klar - och pappa skyller på mig. Det var inte mitt val att åka dit, men visst, hade kunnat planera min tid i garaget lite bättre. Men att han vägrar ställa upp litegrand? Äsch, blir bara irriterad av att tänka på det. Kommer och  bara glor på folkracen och umgås med gänget istället, och får förmodligen lika kul ändå.

Ska surpla vidare på mitt blåbärste och mysa lite med Amandish nu,

Norge - Nästa.

Running by

03:45:39 | 2008-10-28
Sitter här igen, överraskad av vart klockans visare befinner sig. Det känns som att det här lovet kommer försvinna lika snabbt som det trädde i kraft.

Var ju och småshoppade igår, med Puttrik. Sedan åkte vi hem till moí och hämtade lite filmer och åkte vidare till Michis. När vi kom var hon i full färd med diskningen,  och kom och öppnade dörren med foten, haha.
Fredrik, Pontus och Sandra kom, och en singstartävling  inleddes och avslutades. Klockan tickade och Arbetsmännen var tvugna att åka hem och hoppa i säng. Vi tjejer satt kvar, och glodde på "På andra sidan häcken", som för övrigt är en urgullig tecknad film. Det konstaterades att jag var som en hyper-ekorre i filmen, haha. Ge mig för guds skull inte energidrycker!
  Jag är så grymt charmig...


Vaknade iaf upp hos älskade lilla Sandra,  och blir stressad hem pga. Pappa alltid har planer för mig när jag är ledig. Planer som jag inte alltid är så highpad på...
Sedan var jag och handlade och så var klockan vips kväll. - BIO! Var där vid kvart över åtta, och mötte upp folket i spelhallen. Det spelades lite, och sedan fortsattes det till biosalongen och filmen, "Death race". En helt okej film, faktiskt


Jag och mina bruttor.

Freedom is not a word

13:24:58 | 2008-10-26
Jag har faktiskt ont. Ont på ställen där jag aldrig haft ont förut. Men visst är det en härlig känsla i sig, bara den inte uppstår för jämnan.
Gårdagen var en besvikelse. Jag frågade "Vill du att jag ska stanna hemma med dig ikväll?", och jag fick ett ärligt svar: "Ja". Sedan tar han hennes parti ändå. Jag gjorde det för i helvete för hans skull. Vad är det som pågår i hans huvud? Jag tänker inte låta mig dras ner igen, det är alltför jobbigt. Fan vad jag hatar situationer som denna.
Nu är det jag som skriker åt honom, inte tvärtom. Hur svårt ska det vara att inse att brytpunkten är nådd för länge sedan, att vi lever på minnena av något oexisterande. Bara kom till kritan, och gör det snabbt.

Ska iväg till Skärholmen snart. Inväntar min chaufför (Om han inte får punka, hahaha!).

Living in the shadows

21:38:01 | 2008-10-25
Jag funderar, och jag överväger.
Jag vet vilket sätt som är bäst, men vilket som är lindrigast är jag osäker på.
En dag måste det ändå bli gjort.
Jag undrar om den dagen är idag.

Equilibrium

15:58:20 | 2008-10-25
Jag får dåligt samvete över att jag lever livet när Pappa inte kan göra det.
Jag borde inte känna så, men det gör jag.
Det är inte mitt fel, men det känns så.

Idag ska jag, trots att viljan drar åt andra håll, vara hemma, och umgås med Pappa.
Dels, för att jag känner att jag måste, men dels för att jag vill.

Ska iväg ett tag. tjadå!

Hard workwork

05:36:56 | 2008-10-25
Vet inte vad fan jag sitter uppe nu för. Men sen är jag ju inte alltid världens klyftigaste heller. Imorgon ska det tränas, shoppas och festas, förhoppningsvis.

Har en blandad kompott av känslor i bagaget just nu, och de börjar bli svårare att styra.
Jag vill fortfarande bara få slut på eländet.
Men tyvärr verkar det som att även lösningar har sina problem ...

I've already died

05:20:32 | 2008-10-25
Bowling, som sagt. Jag kan ju helt ärligt säga att jag BOKSTAVLIGEN sög. Och det riktigt hårt. Har inte bowlat på typ två år, men jag har aldrig varit såhär dålig. ALDRIG.

Böghögar som de så vackert är kallade var det gott om ikväll. Vissa tillfällen fick man nog några hundra kg över sig. Och det, kan jag lova, kändes i revbenen. Något av det roligaste var när det var typ fyra stycken på Patrik och typ kittlade sönder honom så han sprattlade och förde sig som ett litet cp, och så två sekunder ser Fredrik likadan, om inte värre ut. Alla trodde att han försökt härma Patriks ryck, men det visar sig(efter två minuters hejdlöst sprattlande) att han fått sendrag i båda benen. Hujedamig, fy fan vad kul det såg ut. Alla i rummet kipade efter luft!Patrik och Johan skjutsade hem mig, och på vägen fick vi punka. HA HA HA, det var lite komiskt.
När Patrik såg märket "Max 80 km/h" på reservhjulet höll han på att börja gapa. Men vår händige man Johan kirrade reservhjulet, medan jag och Puttrik vackert tittade på.
(Kassa bilder - I know)


Thank God it's friday!

17:07:30 | 2008-10-24
  
Sexiga bilder från veckan. (Sandra, du är så vacker ibland baby)

HÄRLIGT SOM RENA FAN ATT DET ÄR FREAG!
Ledighet till på Torsdag morgon klockan fem, då jag ska infinna mig på centralen för att ta oss till arlanda och sedan Norge.
Dagarna kommer spendras väl, det är jag bombsäker på. Det börjas ikväll med bowling med gänget.

Höööres later dude's!

This is the prophecy

21:02:55 | 2008-10-22
Sitter här och njuter av detta ljuvliga humör.
Colan brevid mig börjar se sitt slut, men det gör mig faktiskt inget.
Slutade innan ett som sagt, och åkte hem för att invänta Sandra. Vi rotade igenom en massa barnfilmer och blev smått nostalgiska, men bestämde oss sedan för att dra till Coop och köpa en skräckis istället (Blev två, båda med Johnny Depp). Plus att vi fick med oss en jävla massa bullar och munkar, haha. Känner att de ligger där nere och väntar på mig nu. Fast tror dock en frukost-lunch-middag bestående av bakverk inte precis gör några under för min figur. hahahha.

Senare dök Fredrik upp utanför dörren, och efter det även Pontus och Lillmicke. De skulle hämta däck, men passade på att chilla lite med oss också. De drog för ett tag sedan, så nu sitter jag här, och överväger en tur i duschen.Hade ingen kajal eller skit på mig, kände mig lite blek, men fick några kommentarer om att jag det såg bra ut. Alltid kul att höra att man ser blek och bra ut, haha.

För övrigt, såg precis en kommentar från Evelin: "I'm not fat, I'm just carrying the ice creams baby". Du är bara för bra ibland!

Nej, nu ska jag ta mig en dusch.

Soft

11:01:00 | 2008-10-22

Började för en timme sedan, och sitter nu här och snackar skit med Nevin, Evelin och Adam. Vi har suttit och lyssnat på Evelins otroliga berättelser om hur mycket choklad och Ben and Jerry's hon käkat i helgen. haha, det har börjat bli lite av en rutin.

Skolveckan kommer nog sluta ganska nice. ledig mån-tis, sluta tidigt idag, bara en halvtimmes utvecklingssamtal imorgon och en vanlig dag till fyra på fredag. Jag klagar inte. Och nästa vecka är det lov, även då vi åker iväg två dagar med skolan på ledarskapskurs i Norge.

Allt är så jävla great

tudelu


Wonderful

01:00:27 | 2008-10-22
Har haft en underbar helg/ledighet. Umgåtts med bra människor. Vart mig själv helt enkelt.

Patrik, Pontus, Michaela och Sandra var här ikväll. Vi drog och käkade, och på vägen tillbaka uppmanade jag Michis att blotta sig. Efter några sekunders övervägande antog hon utmaningen. Först drog vi ut på E4:an, i hopp om att det skulle vara mer trafikerat, men valde sedan att istället åka förbi segeltorp och en busshållsplats. Sagt och gjort - Michaela blottade sig för segeltorp centrum. Jag har inte garvat så ordentligt på länge. Fan vad härligt!

The world's greatest...

15:26:51 | 2008-10-21
... bloggare är jag inte.

Har ju vart ledig sedan i Fredags, och spenderat dagarna med det underbara gänget.
Nu försöker jag, Sandra och Michaela knåda ihop en deg och vill baka bullar med den, och kanske lägga till lite Björksmak i det hela ........ haha. Alltså, vi ska hitta på något med Björks, förhoppningsvis.Bilder från helgen finns i massvis på Sandras facebook, om intresset finns att glutta på sådana.

CIAO!

It doesn't mean a shit

21:40:51 | 2008-10-18
"Hejdå" *Vinkar kraftlöst till alla förhoppningar som sakta men säkert seglar ner mot helvetet*

Så känns det ungefär nu. Hemma är det ganska crappy, och när jag ska iväg så hejdar allt mig. Och ändå fanns det tre grejer jag hade möjlighet att göra. Men nej, skit i helvetes jävla fittfittefitta.

Det där jävla monstret kan gå och hänga sig och dö snabbare än snabbt. Fan vilket hat jag känner. Undrar vem av oss som är "äcklig". Fy fan, det finns inte ett gram vett i den där feta skallen. Jag måste gå ut och avreagera mig nu, innan jag tar ut irritationen över någon som inte förtjänar den.

Around the bend

23:58:09 | 2008-10-15
Fan vad jobbigt det kändes att någon annan tog upp det. Konstaterade det. Jag visste varför det blev sagt, jag visste att det fanns grund till frågorna som blev ställda. Men jag ville inte lyssna, jag ville inte acceptera. Jag vill inte.
Det är sånhär jag är. Det går inte att ändra på, hur hårt man än försöker.

Låt bli.

I've got karma up my ass

21:15:05 | 2008-10-15
Det är svårt att tänka klart i ett pågående ögonblick av frustration. Därför är det grymt att ens handlingar till slut kommer ikapp en, för att ligga i bakhuvudet och eka i oändlighet.

Längtar lite efter Norgeresan på lovet, men ändå inte. Är rädd för vad jag har att komma tillbaka till, eller vad jag lämnar till förödelsens lycka.Jag och Izabelle skuttade runt i centrum efter skolan. Hittade en mössa på barnavdelningen. Passande, huh? (stundvis såg man små likheter mellan mig och Elin Kling, haha)

Ska gå och glo på tv, writar senare

Another one bites the dust

22:14:53 | 2008-10-13


Skönaste pippin ever! Jag sitter verkligen och diggar med honom.

Nonstop

22:03:20 | 2008-10-13
Helt seriöst, börjar få kramp i fingrarna av att skriva nonstop. Men vad ska man göra när msnrutorna fortsätter vara ihärdiga och ploppa upp varannan sekund? Jävla människor.

Och just det, Lillmicke tyckte sig vara värdig att nämnas i bloggen. Så, here you go.

I only live for the weekend

21:51:11 | 2008-10-13
Så, tänkte ta en genomgång av helgen.
Fredagen har jag absolut inget minne av. Och nej, jag drack inte, jag är bara jävligt senil.

Lördagen - FOLKRACE! Gick väl inte så bra. Kände att bilen inte svarade på mina komandon som jag ville i första heatet, och i andra blev det motorras. Känns jobbigt iochmed att det är en utav mina sista juniortävlingar, men finns inte mycket att göra. Fick en trevlig dag ändå - Och en ganska jobbig låt på hjärnan. "Pappa haj, dududuudu...", den går fan på repeat i mitt huvud. TACK SÅ JÄVLA MYCKET MICHAELA! haha.
Senare på kvällen blev det bio med en skara från folkrace. Lite myspys sådär. Vi såg "Rallybrudar", och det var ju ganska lämpligt.


Michaela och jag som slänger med håret - very sexy.

Gårdagen, försökte jag få grepp om alla jävla begrepp inom företagekonomin, med mindre lycka. Alla tjatade och bad mig följa med på gokart, något jag myycket hellre gjort. Sedan agerade jag tolk åt Pappa, för han är så duktig på engelska. (höhö)  Och så till pinsamheten. -Jag spelade lfs för första gången. Sjukt pinsamt.

Idag då, provet som jag försökt plugga till, det gick inte jättebra, men jag kommer eventuellt få Vg. Slutade kvart över fem, och efter väääärsta bilköerna pga. ofungerande trafikljus så kom man hem en timme senare. Stekte lite falukorv till Papps och sprang upp till datorn, och har suttit här sedan dess.

ÄÄEH, nu ska jag försöka göra något vettigt. Kanske läsa lite ur boken? Lite = förmodligen inte mer än en sida ...

Det ilar&kliar i mina öron

00:39:07 | 2008-10-08
Jag har gått och blivit förkyld, har ont lite här och var. Mysigt.
Har lust att sticka in en såndär pinne man kliar ryggen med i örat och snurra runt. Fyfan vad skönt det vore, haha.

På fredag ska vi försöka sälja vår affäridé till en bankman. Just nu ser det inte så ljust ut med tanke på att vi inte har så mycket klart eller konkret uttänkt. Aja, det gäller väl att bré på helt enkelt, snacka som en sann säljare.

   

Bilder från förra veckan, allt för att dölja mitt röda öga. Man är ju så otroligt charmig.

Tic-tac, tic-tac

02:32:30 | 2008-10-05
Sneglade precis ner på högerhörnet på datorskärmen och blev totalt förvånad när jag såg att klockan var halv tre. Helt stört. Klockan har en konstig makt över oss. När den borde gå fort går den sakta och tvärtom. Det är som att vi aldrig ska få ut det vi vill.

Borde röra mig mot sängen.
Borde, men kommer förmodligen inte.

Just maybe

02:09:17 | 2008-10-05

(En såndär liten Christel, ungefär 6)

She made the whole world melt with a smile. A smile that's long gone now.
Contemplated each and every day by the world around, but not by herself.

Simple words tossed and turned, and written down out of her mind on a piece of paper.
"Maybe it's time. Maybe it's too soon. Maybe it's too late.
Maybe it's not enough. Maybe I'm not enough.
Maybe. Just maybe."

Sidenkallingar

01:09:52 | 2008-10-05
Jag har kommit till en klarhet. Nu förstår jag varför killar(de flesta, och de kloka) slutat använda sidenkallingar. Bortsett från det faktum att de inte alltid är så jättevackra alltså. Förutom de jag har i min ägo då. Det är Hälge på dem, och de är skitfräna. Använder de dock sov sovshorts. TILL SAKEN: Jag hade mjukisar på mina hälgekallingar tidigare, för det var så damn kallt. Och mjukisarna bara gled ner, gång på gång. Inte undra på att "trenden" med sidenkallingar inte höll i sig liksom, så jävla opraktiskt!

Wzup dudes?

00:41:01 | 2008-10-05
klockan har för ett tag sedan passerat tolv - nu är det söndag. Dagens måsten kryper sakta ur sina gömställen för att bygga upp en mur av ångest inför morgondagen, och allt som lämnats ogjort. Prov på prov och läxor som överlappar varandra. Mysigt värre.

Morgondagens(Dagens) planer kommer inte hjälpa mig på traven med ovanstående. Men det kommer säkerligen ge mig ett bättre humör. Och vad skulle det vara om  inte något med motorer? Imorgon är det Rally i Haninge. Det hör inte till vanligheten att vi agerar åskådare till just den grenen utav motorsport. Vi hör mer till Folkrace och Rallycross-sektionen. Men iaf, Håkan, en ur vår klubb kör. Så då var vår tanke att samtidigt komma som lite moraliskt stöd åt honom.

Gänget i trapphuset

23:12:00 | 2008-10-03

(tagen för någon vecka sedan)

Vissa dagar med er är bara så grymt härliga!

Just another headache

22:51:31 | 2008-10-03
Dagen innebar en sjujädra huvudvärk. Eller dagen och dagen, har nog haft huvudvärk hela veckan, bara det att jag låtit bli pillrena de senaste dagarna. Blir för mycket under en vecka liksom.

Jag har kommit igång med min svenskanovell. Brukar aldrig få ihop något vettigt och konkret på svenska. På Engelska däremot - flyter det på som .. fisken? (Haha, fiskar flyter väl?) Fast det kan ju bero på att jag skriver om mig själv den här gången, vilket ger mig ett bättre grepp om vad jag skriver om. Hoppas det blir lika bra som det jag skrev sist.

Kärlek till Idol. - Och inte lite av det. Lars, hans musikstil delar jag verkligen. Och LillJohan, haha. Han pratar så liksom .. sprattligt. Om det går att säga så? Pretty cute liksom. Men aa, brillorna gjorde honom till lite av en nörd, haha.

Äeh. Dags att natta denna huvudvärk med en liter cola - eller två. Hej!

Sötbells.

11:09:49 | 2008-10-02


Oh, det går inte att göra annat än att älska na'!

UPDATE: Var tvungen att ta bort videon, Izabelle blev så sjukt generad när klassen började kalla henne "Youtube", haha

Hanging by the moment

10:30:07 | 2008-10-02
Igår somnade jag efter grey's. Klockan tio. Så tidigt har jag inte somnat på år och dar'. Förmodligen har det med ögat att göra, att det spänner så jag får huvudvärk.
Idag vaknade jag kvart över åtta. - En kvart innan jag egentligen skulle åka. Men svårt att ana - så åkte jag inte då, utan fem över nio. Hade verkligen inte någon lust att gå idag. Ögat blir typ bara värre, och blickarna likaså. Kanske låter töntigt, men de dömande blickarna, de tränger genom mig. Visst borde jag förstå, och stå ut med dem, men jag ser precis vad de tänker.

Halv tio klev jag in genom klassrumsdörren. Samhällstema A stod på schemat. Projekt, om moderatekonomi, något som jag veeeerkligen inte orkar med för tillfället. Huvudet värker och jag vill bara skära ut ögat. Istället för att jobba sitter jag och kollar på Marilyn Mansons video till "This is the new shit" på youtube samtidigt som Izabelle ger mig några intima blickar över klassrummet. Nicenice.

Etsad vid teven ikväll?

19:13:24 | 2008-10-01
Kollade i metro på bussen hem, och insåg att jag inte kommer kunna slita mig från teven mellan åtta och elva.  Åtta kommer Idol, nio Grey's och tio Generation fetma. Det sista är bara så snuskigt att det måste ses. Helt grovt att det kan gå så långt.
Nu ska jag ta mig ett besök i duschen. Later, dudes.

RSS 2.0