Refreshment

13:55:38 | 2009-08-05
http://komplexitet.blogg.se/

Life's a game

19:55:18 | 2009-07-21

Söt-Hilla och jag på midsommar

Hej!
Hittills har den här sommaren vart en av de bästa av mitt minne. (Behöver dock inte betyda mycket med tanke på min minneskapacitet, höhö) Hektiskt, men underbart. I Lördags kom Los Björkos hit och chillfestade för att nästa dag och alldeles för några timmars sömn åka till ett geggigt Motala och folkracefestival i hopp om bil på bud, men till vår vanliga anbudsläggarritual så fick vi ju ingen bil, guud så oväntat.

Sinande bloggande beror nu på ett grovt härjande virus på min lilla älsklingsburk .... poor me!


Play your cards well and you might end up happy some day


Defense

00:24:43 | 2009-06-30


As said, väldigt farligt att rida tjur. Levande som mekanisk. Poor me.
Jag börjar fan bli .. mindre vit, haha!

Kanske blir Allsång imorgon, we'll see!

Crazy beautiful

11:53:26 | 2009-06-29
Det är rätt annorlunda att inte kunna skriva med vänster pek- och långfinger.

Jag har haft fullt upp den senaste tiden, något jag är GLAAAAAAD för,  men vissa saker kommer ju alltid bli lidande.
Resumé följer:
- Midsommar var übermysig, och spenderades på landet i svensboda med tredagars fylla och nya kontakter.
 - I Veckan lämnades hushållet i min kontroll, något som kunde haft oanade konsekvenser, men jag fick den tron på mig, haha. Spenderades med mina saknade andra hälfter Eveline och Hillevi. Hade även grillkvällar med Tom, Amanda och Mikael och fotade sötishunden Lili, en dvärgpinscher.
- I Lördags kom gullet  Enya till staden, och vi var på kvarnholmen och fxade det sista på båten. (Pappa och Mikael har köpt en båt!) Polering stod på schemat. Vi tog en UNDERBAR sväng längst Djurgårdskanalen även fast mitt arsle har tagit lite stryk av att sitta i fören och skumpa efter Finlandsfärjans vågor. Till LIDA COUNTRY FESTIVAL rullade vi senare, där fanns roliga återseenden och i övrigt allmänt roligt folk. Red på en sådan där Mekanisk tjur, efter vadslagning. Först kom man knappt upp på tjurhelvetet och sedan direkt när man kravlat sig upp så rör den på sig. Lyckades sitta upprätt i blott fem sekunder, men hängde på sidan i över tjugo, hah. Fick ett par stukade fingrar på köpet! Tio pers rullade iaf därifrån hem till mig och slocknade efter kvällsmål.
- Igår när Pappa kom hem så åkte vi och åt på donken med folket och sedan vidare för att köpa en ring att ha efter båten. GOD DAMN CRAZY BEAUTIFUL HELG vill jag bara säga. Vilka grimarser man kan få av att skumpa runt och flyga i vattnet, haha.Tack Susanne för gårdagens fotande!

Shorty get down

01:33:18 | 2009-06-25

Jag och Zehå dåra (;

Hej, Eveline heter jag, och jag hade tänkt våldgästa (gästblogga) lite Christels blogg nu! hihi Är det bara jag som tycker att Christel har varit alldeles för dålig på att uppdatera sin blogg på sistone? Nej, tänkte väll det! Idag har vi haft mycket trevligt, (hoppas hon känner detsamma höhö) och solat, grillat och bastat. :) Nu så här på slutet av dagen ska vi titta på film och dricka cola (som Christel för övrigt har tjatat om i två dagar nu) och bara mysa i sängen rena och fina så där precis efter bastandet. Det blev ett ganska kort inlägg nu eftersom man lätt skulle kunna bli vansinnig på hennes Jäfla tangentbord !!! (förstår nu hennes anfall hon fick här om dagen)

Och så tycker jag att ni ska kolla in min blogg också.. (a) Men ni får ha överseende med att jag faktiskt gjorde den idag och inte riktigt har kommit igång än, dessutom tycker jag att någon ska tjata en smula på Christel så hon hjälper mig med min design. Evileinsteins.blogg.se Där har ni den med. ;)
Kram på er!

midsommarplan. Rullar på...

18:37:17 | 2009-06-18
0-6017acba599cb37e9bd8c0e318ce4bbc.png

Kolla varifrån!

midsommarplan. <br> Rullar på e4an med rrcbussen på väg mot åkersberga och stugan. Det är ju inte litet stimm av bilar som surrar i regnet här ... Och jag är pissnödig precis intill graden att jag är sprickfärdig - pjuff, det är inte lätt med liten blåsa! Bilden demonstrerar ölvaktarbror, sur över att jag kom och snattade ett par tre burkar igårkväll, tihi. Christel &lt;3 biiira


Min fina...

23:18:24 | 2009-06-11
0-759de3cea04955c10e260307ed3d4326.png

Kolla varifrån!

Min fina christel tyckte att hon skulle vara en perfekt design-pryl hos IKEA. Och jag måste säga att jag håller med, hon är ju bara för söt! Jag skulle vilja ha henne hemma hos mig i mitt vardagsrum iaf. PUSS PÅ ER // Hillus


Lighter, brighter mind

19:39:56 | 2009-06-09
Åh, nu är jag fri som fågeln fram till den nittonde augusti!
Det känns skönt, men samtidigt överanalyserar jag som vanligt situationen.

Min tuffa uppgift kommer bli att lära mig handskas med mig själv, mina värderingar och mina känslor. Det spelar ingen roll hur mycket hjälp jag får om jag själv inte ändrar mina banor och fixar den där starka driften jag önskar mig.
Det känns ju som att jag nu fått alla redskap tillgängliga, och att det "bara" är att greja det.

Alla har sett, alla har märkt, - Men alla har tigit, det är lite så det verkar. De som nu har öppnat käften, de har jag vart lika snabb som duktig på att avfärda.
Jag vet ju vem jag vill vara, jag vet vart jag vill vara och jag vet  i vilken problematiksmall jag pressats in i utav gud vet vad.
Problem är bara till problem, helt enkelt. Det är sällan de löses till fullo, de byter liksom bara form. Ibland till det lite enklare, men oftast till det lite tuffare. Och vissa av dessa sistnämnda former tvingas man upptäcka är omänskligt svårkontrollerade.

-Jag trånar efter den lättare varianten. Hur lång tid resan dit än tar så måste jag dit!

Unnecessary

22:00:36 | 2009-06-04
Jag. är. så. jävla. trött.
(Men det har varit en bra dag!)

punkt.

,drickhandlande har...

21:06:59 | 2009-06-03
0-43435c74f2ae299292e1d1c54d5d1ff8.png

Kolla varifrån!

,drickhandlande har precis utförts!


Another day, another sorrow

19:04:57 | 2009-06-03

- På folkracen i lördags

FÖR JAG VILL RATTA FOLKRACE!
Åh, det är bara två skoldagar kvar tills jag kommer ut och racear igen, och på det bästa banan också - Nyköping. Helt fantastiskt säger jag bara.

Mitt minne is a scary place, I tell you. Pappa frågade om jag ville köra Toms mazda, eftersom jag kört den där förut, och jag har absolut inget som helst minne av att ha kört den - eller att jag skulle ha vart i final med den, något som jag tycker man borde minnas om det står en fet jävla buckla på bokhyllan och skrattar en i nyllet.
Det där är liksom bara en ynka bråkdel av alla berättelser om mitt "gigantiska" fiskminne, jag lägger typ bort saker jag inte tänker på på något underligt vis.


- Stackars liten, ser lite rutten ut. Kanske borde åka och slå på den lite...

Wealthy girl

23:41:38 | 2009-06-02


 - Hahah, svampbob! <3 , Jeansen på sista bilden, hur mäter de sig mot de jag prövade?


Stay with me

19:24:44 | 2009-06-02

- Notera att jag skrubbar bort ordet "sug", haha.

Igår hade vi en produktmarknadsföringsuppgift på företagsekonomin, vi skulle marknadsföra en tvål i den riktningen att den blev roligare, eller snyggare. Ingen var speciellt taggad, vi lattjade mest. Något som lärarkåren inte riktigt gillade, då vi fick slita och skrubba bort texten från asfalten ...

Incredibly unserene

19:13:25 | 2009-06-02- , vad tycker vi?


So great

20:39:48 | 2009-06-01


Mm.. ibland älskar jag pappa lite extra!
Whiskeymarinerad skaldjurswok, het som rena fan, men ååh så jävla gott, en absolut favorit hos mig. Dock gillar inte min fysiska sida det lika mycket, sitter liksom och varvar näsduken mellan jag stoppar in i munnen, haha.

... Och som om inte det vore nog så kommer Shrek, underbara Shrek på tv OCH jag är ledig imorgon, OCH kärringen kan vara gone vilken sekund som helst.  - Livet är så bra i sådana här stunder!

Update: Hm, lyckades sekunden efter publiceringen välta all woksås på mjukisarna. Jag är en klant av hög rang, haha!

Morning

07:36:45 | 2009-06-01
Usch, jag är ingen morgonmänniska, snarare en mitt på dagen- till en mitt på natten-människa, hhhi.
Nej, ska gå och kladda med mitt nyinförskaffade smink från igår, ha en UNDERBAR dag!

Bild på mig som brownie(och söta carro, hah), tror det är innan sommaren -07

These words

00:07:29 | 2009-06-01
Hallå allesammans! Grymt fint väder helgen bjöd på va?
Inte till min förtjusning absolut hela tiden, då man satt som en fet jävla solcell och absorberade alla solstrålar kändes det som. Man kokade!

Borde man fixa brillor eller?(Och dålig syn, haha)

Jag har ju trott att jag har mobilbloggat minst fem gånger och haft bra "bloggsamvete", men sedan när jag loggade in när jag kom hem idag så ser jag att inte ETT ENDA inlägg har kommit! God damn vilka inkompetenta system de här blogg.se lyckas driva. (no offence, men det är lite sant)

Helgen lite snabbt:
Fredag - Dumprov, Skiva
Lördag -  FOLKRACE, Stan, En jävla massa öl på landet med gänget

Today - (Ölen tog inte slut förrän fyra) Vaknade med lite skrynkligt minne vid åtta när ingen annan vaknat än och satte mig i solen och glassade i två timmar (OCH HÖR OCH HÄPNA - DET SYNS!!!!!!!!!!!! haha!) Gled därifrån vid ett och sedan vidare till kursen, och till sist till Kvarnholmen och garage numbro dos. Vi fixade elen till kroken på bussen, så nu kan vi transportera TRE bilar med den, yeah.

Such a geek

11:43:26 | 2009-05-29
Johanna: "Nu ska vi vara sura, var sur nu Christel! *Grr*"

- Haha, jag lyckas alltid med konsten att lägga upp de charmigaste bilderna, va?
"Utmanad" av Hilleplutt.
1. Hur gammal är du om 5 år? About to turn 23.
2. Vem var den sista du träffade? Daddy dj.
3. Hur lång är du? 171 cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? The departed, för andra gången.
5. Vem ringde du senast? Pappsi.
6. Ditt senaste sms och till vem? "Ska du med på Jannes skiva?", till Tom.
7. Vad är helgens planer? Förmodligen studentskiva ikväll, förhoppningsvis folkrace imorgon, plugg(!) på kvällen, och kurs på söndag.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms skulle jag satsa på. Föredrar öga-mot-öga-samtal.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Olyckligt gifta i tio år, lyckligt skilda i år.
10. När såg du senast din mamma? Har ingen sådan.
11. Vilken ögonfärg har du? Mörkblå/ljusblå.
12. När vaknade du idag? - Vilken av gångerna? Först 05.13, sedan 11.03
13. Har du någon gång hittat en katt? Oja, en massa coola kissar.
14. Vilken är din favoritplats? Har inte upptäckt världen än.
15. Vilken plats föredrar du minst? Ingen aning, hos Farmor om mer än ett par dagar, haha.
16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? I ett skede i livet där jag trivs med mig själv och vet vad jag vill.
17. Vad skrämde dig som barn? Dunno?
18. Vem fick dig att skratta senast? Sorgligt nog tror jag inte jag skrattat på ett dygn(!)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Egentligen förmodligen, men jag har ett par.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda två.
21. Sover du med eller utan kläder? Med.
22. Hur många kuddar har du i sängen? två.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett stycke.
24. Har du någon gång spytt på någon? Ja.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota om det är varmt, hihi.
26. Är du social?Om jag känner för det.
27. Vilken är din favoritglass? Tofuglass.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Tänka logiskt. Satsta, unna mig, leva. 
29. Tycker du om kinamat? Oja, men thai är desto bättre.
30. Tycker du om kaffe? No way.
31. Vad dricker du till frukost? Grönt té eller col, hihi.
32. Sover du på någon särskild sida? höger, längst in mot väggen, bredvid datorn på andra kudden, haha.
33. Kan du spela poker? Inte om det betyder "kan" som i begåvad, haha.
34. Tycker du om att mysa? Någon som inte gör det?
35. Är du en beroendemänniska? Gällande ämnet cola, ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jepps. (+Britney Spears, haha)
37. Vill du ha barn? Vi får se hur det blir.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och finska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Oja, folkrace är farligt, haha.
40. Föredrar du havet eller en pool? Beror på värmen.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, folkrace, hushållsartiklar, mat.
42. Äger du dyra smycken? En del.
43. Har du någon gång testat narkotika? I medicinska sammanhang, dock har jag haft tillgång.
44. Vad var de senaste du stoppade i munnen? Ett fett jävla tuggummi.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Komik/underhållning finns på olika plan, så vet ej.
46. Välj ett ärr på din kropp? Utkanten av vänster öga.
47. Vad har du för ringsignal?Billy Talent - Fallen leaves
48. Har du kvar något klädesplagg från du var liten? Yes!
49. Flirtar du mycket? Förmodligen omedvetet, hihi.
50. Vart togs din profilbild? Har ingen, men headern: Folkrace, Shoppingrunda, Garaget, Bussen.
51. Kan du byta olja på bilen? Yes, jättemycket box.
52. Har du fått fortkörningsböter? En varning i folkracedepån, hha.
53. Vilken var den senast bok du läste? Svenne.
54. Läser du dagstidningen? Om den finns till hands.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nä.
56. Dansar du i bilen? Haha, oja.
57. Vilken radiostation lyssnade du senast på ? Rix fm, står alltid på i köket.
58. Vad var de senaste du krafsade ner på ett papper? "Honesty", no idea varför.
59. När var du i kyrkan senast? Det var någon som konfirmerade sig. Minns inte vem.
60. Vilka personer utmanar du?  -------------------- Du gör som du vill, varsågod!

Awkward

05:51:27 | 2009-05-29
Okej, klockan är kvart i sex och jag har varit vaken i en halvtimme, - detta är ruskigt onormalt från min del. Jag har liksom svårt att komma upp till lektioner som börjar tio ibland, haha!

En kompis ville att jag skulle komma på hans studentmottagning idag, och visst vore det kul, men proven idag står ivägen, och likaså returen av leggingsen.
Vi får se hur det blir, nu ska jag läsa lite ..

Demons of mine

22:31:13 | 2009-05-28
Det ska inte kunna hända flera gånger om dagen, inte nu. Det här skulle vara vändpunkten, all annan gammal labil skit har ju sakta men säkert börjat stadga sig, så varför kan jag inte tilldelas lyckan att kontrollera det här också? Jag är less på denna kraftlöshet, denna förnedrande ansträngning för något så jävla marginellt. Less på att låta något annat än mitt eget sanna psyke sitta bakom spakarna och ta beslut som lyckas fördärva mig, tära mig i bitar tusentals gånger om.

Jag sträckte ut min hand två gånger, båda i en kall blåst med fullständig fasa, orolig för så väl ett positivt som ett negativ bemötande. Jag fick båda delar. Den positiva sidan såg den förfäran som grodde inom mig, HON såg den, och hon började känna den. Det var inte rätt, ingen skulle drabbas om jag kunde förhindra det, även om det betydde en stor uppoffring från min sida. En uppoffring värd det, om den gav den nytta jag hade förhoppningar på. Den negativa sidan gav en notis, en notis som bleknade med löjlig hastighet och därefter glömdes bort.

Så, här står vi, jag och mina demoner.

Hanging in

11:38:12 | 2009-05-28
Nu - Plugg tills hjärncellerna kollapsar, eller näst intill.
Imorgon - Prov på prov på inlämning på inlämning.

- Snart sommarlov.. hang in there!

Keep walking

00:12:52 | 2009-05-28

Jag har egentligen alltid så mycket att säga, men när jag väl sätter mig vid datorn är eller blir jag så jävla trött, så det blir en propp mellan vad jag har i huvudet och och bloggen, haha.

Jag har haft hicka typ fem gånger idag? Lite läskigt, för jag får ett ruskigt tryck i bröstet som vägrar ge med sig. Någon som upplevt det?


- Jag kämpar varje dag, även då jag verkar förlora mer än jag vinner dessa dagar.


Take a look

16:38:34 | 2009-05-27


Kollade lite nogrannare på bilden i inlägget innan när jag förde över den till datorn, och lade märke till att min gamla lekstuga som står på tomten syntes som en reflektion i ögat, haha. Ballt.

Ska inte klaga på skärpan på mobilkameran precis, men dock på färgåtergivningen. Den skulle kunna vara något bättre, de blir lite matta och grå i färgen liksom.

Via mobilen...

13:39:15 | 2009-05-27

Det känns bra att börja dagen såhär - med en näst intill perfa ögonfransrad! Usch, vad ytlig jag känner mig, men småsaker kan verkligen vara den saknade pusselbiten. Sitter på bussen, på väg till skolan och blir av med min mms-bloggnings-oskuld, haha!


The undefinied pieces

22:43:19 | 2009-05-26

- Asså hahahha! Kommer inte gå ihop med följande text, men lite cheer kan man väl bjuda på


Igår gjorde jag något dåligt, något jag lovat att aldrig göra om.  Jag var så grymt positiv till början av dagen, men det vände tydligen på någon nanosekund. Damn it!
Det är så patetiskt fel av mig, som tillräckligt kompetent att bedöma en bristmässig handling, att ändå fortsätta handla på samma vis! Jag vill ge mig själv en fet jävla snyting, - I deserve it.

Yes

14:08:40 | 2009-05-25
Vaknade runt tio, och bestämde mig för att dra mig mot skolan till efter lunch.
Sagt och gjort, när jag kommer in i klassrummet är får jag ett glatt välkomnande: "ÄR DU TAGGAD TILL PROVET ELLER?".
FY FAN VAD INTE KUL! Marknadsprov, segmentering och en  massa jävla skit, och jag hade helt glömt bort det.

En kvart in i provet hör man allas deprimerande suckar, och läraren frågar med en tillbakasuck: "Ska vi ta det på fredag istället?

Sikken tur.

Thicker than water

02:59:48 | 2009-05-25
HAHA! Finlandbåten 07, Syster och jag

Somwhere to belong

02:32:19 | 2009-05-25

En av få gånger jag visar mig i uppsatt hår, doesn't really do me any good liksom.

Jag blir ordentligt förbannad på mitt modem, B-skiten lägger av ibland, så måste man reparera och starta om - asjobbigt!

För övrig kan jag tipsa er om att INTE gå med tjocka bomullsstrumpbyxor en stekig sommardag, chansen finns att ni steks ihjäl.

- OCH NEJ, msnkamrater - muskelbilden åker inte upp, hah!


Update:
Det slog mig att jag ser ut som en kyckling på bilden - charmigt..!


The past on glossy paper

15:39:41 | 2009-05-24
Försökte lägga upp en massa bilder vid halv fyra imorse, men blogg.se var inte precis samarbetsvilligt, så ni får ett par av dem nu.
Sorterade lite bilder, och hujedamig vilken jävla samling det var.
Jag älskar bilder på folk som små, det är så ballt att på något sätt från vad de växt på något vis. Michaela kallade mig mobbad när jag försökte förklara mig, men I guess att det är dags att inse faktum, haha.

Come to mama'!

21:24:40 | 2009-05-23


- girlprops.com


Jag är helt såld på sådant här!     


RSS 2.0